ag-landsholdet.dk
hjemmesiden hvor du kan følge det danske agilitylandsholds bedrifter

SIDST OPDATERET: 2014-09-07

Nyheder om landshold, supportere og/eller sponsorer

BREAKING NEWS

 
26-09-2012
Om en uge ved denne tid er holdledermødet, der afholdes i f.m. VM 2012 i agility, gennemført
. Det betyder også, at de sidste detaljer om VM i agility 2012 er meddelt landsholdsledelse og landsholdsdeltagere.

Vanen tro vil ag-landsholdet.dk være på plads i Liberec i Tjekkiet, for at holde alle jer, der frivilligt eller ufrivilligt har valgt at blive hjemme, opdateret om det danske agilitylandsholds præstationer m.v. under VM 2012. Dorthe, Sophie og Poul er alle tre blevet officielt "akkrediteret" som pressemedarbejdere, og er samtidig blevet inviteret til at deltage i den officielle pressekonference, der afholdes dagen før VM (onsdag) kl. 14.00. I fortsættelse af pressekonferencen vil alle de akkrediterede pressemedarbejdere (journalister, fotografer m.v.) blive vist rundt i TipSport Arena, hvor dette års VM afholdes, således at vi kan være helt klar, når VM for alvor skydes i gang om torsdagen.

Vi vil ligesom de foregående to år primært anvende "mesterskabs-bloggen" til at rapportere "live" fra VM, og allerede onsdag vil vi melde os på banen, når pressekonference og holdledermøde er vel overstået. Fra torsdag morgen vil vi være på plads i hallen, klar til at rapportere fra dyrlægekontrol, træning, åbningsceremoni og ikke mindst den første konkurrence, der er de store hundes holdløb i SP.

Den overordnede tidsplan for hele VM 2012 kan findes på VM-hjemmesiden, og når vi kender den mere detaljerede tidsplan, vil vi gøre den tilgængelig for jer alle sammen via bloggen.

Vi glæder os til - endnu en gang - at kunne holde jer up-to-date med resultater og stemningsrapporter fra et agility-VM :-)
 

 

TIDLIGERE NYHEDER

 
13-07-2012
Agilitylandsholdet afholder dobbelt klasse 1+2 stævne 9 SEP 2012. Stævnet afholdes som DKK officielt stævne i overensstemmelsen med DKK agilityregler.

Stævnet afholdes på Sorø Hundevenners areal på sportspladsen ved Pedersborg Skole, Kongevejen 11, DK-4180 Sorø, med stævnestart kl. 09.00.
Dommere til stævnet vil være Regin Reinhard og Susanne Rasmussen.

Der løbes i 2 ringe i rækkefølgen AG1 inkl. JUN og AG2 inkl. SEN hhv. SP1 inkl. JUN og SP2 inkl. SEN. Der kan tilmeldes enten formiddag, eftermiddag eller hele dagen.

Til frokost vil agilitylandsholdet i samarbejde med Sorø Hundevenner sørge for lidt lækker frokost til rimelige priser.

Sidste frist for tilmelding er fastsat til 3 SEP 2012. Der vil kun være mulighed for on-line tilmelding. On-line tilmeldingen kan nås via dette link.

Pris for deltagelse vil være 125,00 kr. for 1. start og 55,00 kr. for hver efterfølgende start. Juniorer og seniorer betaler dog kun 55,00 kr. pr. start for alle starter.
Deltagergebyret indbetales til Reg.nr. 2260, Kontonr. 8894869950. Mærk venligst indbetalingen med det ID-nummer, der fremgår af bekræftelsen på din on-line tilmelding, samt med din hunds stambogs-/AG-nr.
Tilmelding er først gyldig, når din betaling er modtaget.

Overskuddet fra stævnet går ubeskåret til deltagerne på DKK's agilitylandshold til VM 2012 i Liberec i Tjekkiet.
 

30-06-2012
Følgende er udtaget til det danske agilitylandshold til NM og VM 2012:

Lille hund:
Susanne Prier med Dweet og Unique
Natasha Gjerulff Jensen med Prima og Cider
Hanne Svejstrup med Soffy
Mette Christensen med Thilde

Mellem hunde:
Gitte Hoffmeister med Zinnia
Pia Metz med Lucky
Marianne Blom Larsen med Zippo
Ann-Britt Holmegaard Gravlund-Krat med Diesel
Christine Zinglersen med Breezy
Tommy Tell med Olsen (kun VM)

Store hunde:
Regin Reinhard med Nike
Vivian Nielsen med Shiatsu
Ann-Britt Holmegaard Gravlund-Krat med DJ
Poul Lerche med Nala
Kim Gravlund-Krat med Ice

Ag-landsholdet.dk ønsker de udtagne tillykke. Vi glæder os til at følge jer til NM i august og VM i oktober :-)

 

25-06-2011
Så er agilitylandsholdet til NM 2011 og VM 2011 offentliggjort:

NM:
Store hunde: Sarah Lorentzen/Simic, Regin Reinhard/Nike, Vivian Nielsen/Shiatsu, Poul Lerche/Nala.
Reserve: Jane Christensen/Jiggy.

Mellem hunde: Ann-Britt Gravlund-Krat/Diesel, Gitte Hoffmeister/Zinnia, Pia Metz/Lucky, Tommy Tell/Olsen.
Reserve: Stine Carlsen/Zuggi.

Små hunde: Susanne Prier/Unique, Lillian Rose/Mille, Julie Holten Møller/Chilli, Susanne Prier/Dweet.
Reserve: Nete Trorup/Crazy.

VM:
Store hunde: Regin Reinhard/Nike og Poul Lerche/Nala (hold + individuelt), Sarah Lorentzen/Simic (hold), Vivian Nielsen/Shiatsu og Jane Christensen/Jiggy (Individuelt).
Reserver: Vivian Nielsen/Shiatsu (hold) og Channie Ørsted/Lady (individuelt).

Mellem hunde: Pia Metz/Lucky (hold + individuelt), Ann-Britt Gravlund-Krat/Diesel og Tommy Tell/Olsen (hold), Gitte Hoffmeister/Zinnia (individuelt).
Reserver: Gitte Hoffmeister/Zinnia (hold), Tommy Tell/Olsen (individuelt).

Små hunde: Jesper Kjær/Emsi og Susanne Prier/Unique (hold + individuelt), Lillian Rose/Mille (hold), Susanne Prier/Dweet (individuelt).
Reserver: Julie Holten Møller/Chilli (hold), Lillian Rose/Mille (individuelt).

Her fra ag-landsholdet.dk skal der lyde et stort tillykke til de udtagne :-)
 

28-11-2010
Så lykkedes det os at få adgang til alle resultaterne fra sidste weekends NM i agility 2010. Du finder den under "Mesterskaber/NM 2010/NM10 Resultater". God læselyst :-)
 

14-11-2010
Næste søndag ved denne tid kender vi resultaterne fra årets nordiske mesterskab i agility, hvor det danske landshold i år er på hjemmebane i Gladsaxe Sportshal.
Det har indtil nu været ganske småt med informationerne fra DKK om NM-arrangementet, men fra tidsplanen for det internationale agilitystævne 19.+20. november 2010, der afvikles samme sted, har vi fået følgende overordnede tidsplan:

  • Kl. 08.00 åbnes dørene til hallen for publikum.
  • I tidsrummet 08.20-09.30 er der træning/opvarmning for landsholdsdeltagerne, hvor hver af de 4 deltagende nationer får ca. 15 minutter.
  • Kl. 10.00 er der indmarch og velkomsttale, og umiddelbart derefter går konkurrencerne i gang.
  • Kl. 16.00 er der afslutning og præmieoverrækkelse.

NM afgøres lige som sidste år via 3 løb (1 SP-løb og 2 AG-løb). Resultaterne af SP-løbet og det første AG-løb afgør holdkonkurrencen, hvor de 3 bedste ekvipagers resultater fra hver af de deltagende lande tælles sammen. De sammenlagt 10 bedste ekvipager efter de første 2 løb kvalificerer sig samtidig til det afsluttende AG-løb, der sammenlagt med de individuelle resultater fra de 2 første løb afgør den individuelle konkurrence.

Du kan følge med i NM-konkurrencen hele dagen via mesterskabsbloggen her på ag-landsholdet.dk, hvor vi naturligvis krydser fingre for, at det danske landshold vil klare sig rigtig godt.
 

05-10-2010
FCI VM 2010 i agility i Rieden/Kreuth i Tyskland sluttede uden danske medaljer :-(((
En enkelt nedrivning i de små hundes individuelle agilityløb "vekslede" på et splitsekund det, der tegnede til en mindeværdig VM-medalje for Susanne/Unique, til en ordinær 20. plads. Vi var godt nok mange, der var kede af det på Susanne/Unique's vegne, for hvor har de dog efterhånden fortjent at få succes også ved et VM.

På "Mesterskabsbloggen" har vi forsøgt at gøre status på dette års VM - både m.h.t. medaljetagerne og det danske landsholds præstationer. Vi har også tilladt os at dele nogle af vores "oplevelser" af de tyske arrangører samt de to dommere, der havde fået til opgave at dømme VM 2010 - desværre ikke med et til alle tider positivt indtryk til følge.

Vil vil den næste måneds tid sunde os og lade op til NM i agility, der i år afholdes i Danmark - nærmere bestemt i Gladsaxe Sportshal i weekenden 20-21. november 2010. Vi (ag-landsholdet.dk) vil selvfølgelig være på plads på sidelinjen, når de nordiske mestre 2010 for både hold og individuelt skal kåres.
 

26-09-2010
Næste søndag ved denne tid kender vi navnene på de nye FCI verdensmestre i agility, og skal vi ikke sammen krydse fingre for, at lykken denne gang tilsmiler det danske agilitylandshold.

I løbet af de næste par dage vil de danske landsholdsdeltagere sætte kursen sydpå imod Rieden/Kreuth i Tyskland, hvor dette års agility-VM afvikles i Ostbayernhalle - i øvrigt under nogle uvante forhold, idet Ostbayernhalle er en ridehal. Af samme årsag vil dette års VM ikke blive afgjort på kunstgræs, som det har været traditionen de seneste mange år, men derimod på et ridehusunderlag, der efter sigende skulle være ganske holdbart. Det bliver lidt spændende at se hvordan underlaget holder, når op imod 120 hunde har løbet i omtrent samme spor rundt på agilitybanen :-)

Onsdag sætter vi fra ag-landsholdet.dk side kursen sydpå, og allerede onsdag aften håber vi at kunne give Jer alle sammen en førstehåndsberetning fra landsholdslejren, hvor landsholdsdeltagerne allerede i løbet af onsdagen har haft lejlighed til at træne på det lidt specielle ridehusunderlag i en hal ved siden af Ostbayernhalle.
Torsdag gennemføres den traditionelle dyrlægekontrol, måling af de små hunde og mellemhunde, der ikke tidligere er målt i FCI-regi, og ikke mindst den officielle træning i hallen, hvor selve VM-konkurrencen skal gennemføres.
Fredag er der holdløb for alle tre hundestørrelser, og allerede fredag aften kan vi hylde de første verdensmestre i de store hundes holdkonkurrence.
Lørdag indledes de individuelle konkurrencer med SP-løb, og sammen dag kåres holdverdensmestrene hos de små hunde og mellemhundene.
Søndag er som altid individuel finaledag, hvor de individuelle AG-løb afslutter dette års VM. Når konkurrencerne er afsluttet hyldes alle medaljetagerne ved den festlige præmieoverrækkelse, og lad os håbe vi også skal se den danske fane på præmiepodiet sammen med en eller flere danske medaljetagere.

Lige som sidste år vil Dorthe (Kiærulff), Sophie (Juul Nielsen) og Poul (Lerche) samarbejde om at give alle Jer her hjemme i Danmark en så fyldestgørende dækning af VM 2010 og specielt det danske landsholds præstationer. Vi håber også at kunne krydre de løbende opdateringer på "Mesterskabsbloggen" med lidt stemningsbilleder, banetegninger m.v., og måske også et eller flere interviews med danske landsholdsdeltagere.

Lige nu forbereder vi os mentalt på endnu et agility-VM, således at vi kan være helt klar til de spændende - men også lange - dage i Ostbayernhalle i den kommende weekend :-)

 

17-08-2010
Så er forberedelserne til årets VM og NM i agility startet i det små. I den kommende tid vil hjemmesiden blive opdateret med nyheder om landsholdet og de forestående mesterskaber, således at supportere og andre interesserede kan holde sig løbende opdateret på de sidste forberedelser, inden vi forhåbentligt de første dage i oktober måned kan få lejlighed til at fejre vores agilitylandsholds flotte præstationer til årets VM i Tyskland.

Allerede den kommende weekend er der imidlertid lejlighed til at følge landsholdet på nærmeste hold, når der i forbindelse med DHS Roskildes agilitystævne afholdes uofficiel "landskamp" mellem det danske og det svenske agilitylandshold. Det hele sker lørdag, og skulle du have lyst til at kigge forbi, skulle jeg hilse fra DHS Roskilde og sige, at du skal være mere end velkommen. Se evt. www.dansk-hunde-skole.dk for aktuelle informationer om tid og sted :-)

Det landshold, som er udtaget til at forsvare de danske farver til VM og NM kan du i øvrigt orientere dig om under "Mesterskaber/VM 2010" her på hjemmesiden.
 

16-06-2010
Firmaet Boehringer-Ingelheim, der bl.a. producerer tilskudsproduktet CANOSAN og ag-landsholdet.dk har indgået en sponsoraftale, der dels muliggør, at ag-landsholdet.dk kan videreføres til (forhåbentlig) glæde for det danske agilitylandsholds mange supportere :-)

Siden oprettelsen af landsholdets officielle hjemmeside (www.agilitylandsholdet.dk) omkring årsskiftet 2009/2010, har fremtiden for ag-landsholdet.dk været lidt usikker. Den nuværende landsholdsledelse, der selv står for driften af en nye hjemmeside (www.agilitylandsholdet.dk), tilkendegav på et tidligt tidspunkt, at den ikke havde til hensigt at opdatere hjemmesiden under selve VM og NM, da landsholdsledelsens ressourcer selvfølgelig skal anvendes til støtte for de udvalgte landsholdsekvipager før, under og efter de har været i konkurrence.

Landsholdsledelsen ønskede derfor, at ag-landsholdet.dk blev videreført som den hjemmeside, hvor agilityinteresserede danskere og landsholdssupportere, der ikke selv har mulighed for at følge VM og NM på nærmeste hold, kunne holdes "live" opdateret på landsholdsekvipagernes præstationer m.v. under mesterskaberne.

Den nye sponsoraftale med Boehringer-Ingelheim er således med til at muliggøre, at ag-landsholdet.dk kan være med på sidelinien, når VM og NM 2010 afvikles.
 

 

Nyhedsarkiv - se her

Copyright © AG Landsholdet