ag-landsholdet.dk
den officielle hjemmeside for det danske agilitylandshold

VM 2007

VM 2007 afholdes i dagene 28.-30. september 2007 i Hamar i Norge.

Oprindeligt var det besluttet i FCI's agilitykomité, at VM 2007 skulle afholdes i Portugal, men i forbindelse med VM 2006 i Basel meddelte den portugisiske FCI-repræsentant, at Portugal kun ville være i stand til at påtage sig værtskabet, såfremt der kunne opnås tilladelse til at afvikle VM udendørs. Dette kunne agilitykomitén imidlertid ikke godkende.

Ved VM-afslutningsceremonien 2006 i Basel var der endnu ikke udpeget en ny værtsnation. Tre eller fire nationer havde dog forinden tilkendegivet, at de inden for kort tid ville undersøge mulighederne for at påtage sig det ledigblevne værtskab, og kun ca. 3 uger senere meldte den norske kennel klub tilbage til FCI, at man var villig til at påtage sig værtskabet for VM 2007.

Set med danske øjne kan man vel godt tillade sig at betragte det portugisiske afbud som held i uheld, da vejen til VM for en dansk agility-entusiast nok alt andet lige er kortere, når VM afholdes i Norge. Dette vil med sikkerhed også kunne ses på tribunerne i Hamar, hvor den danske supporter-koloni nok skal fylde godt op. Vi fra ag-landsholdet.dk glæder os i hvert fald til at være sammen med alle Jer, som har valgt at tage turen til Norge.

STEMNINGSBILLEDER FRA ÅRETS VM-ARENA i HAMAR
Som det fremgår af billederne bruges hallen normalt til ishockey.

Hallen er opført som et af de mange projekter, der blev gennemført i forbindelse med vinter-OL i Lillehammer i 1994

Copyright © AG Landsholdet